Gölkaşı İlkokulu

WEB https://golkasiio.meb.k12.tr
Adres : GÖLKAŞI MAH. GÖLKAŞI CAD. NO37/1 GOLKASI ILK OKULU BLOK NO 1 EDREMİT / VAN
VİZYON : * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; özgün ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
MİSYON : BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : inglizce
Isınma : KALORİFER
Servis : taşımalı
Ulaşım : İL VE İLÇE MERKEZİNE ULAŞIM BELDİYE OTOBÜSÜ VE ŞEHİR İÇİ HAT MİNİBÜZLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR ULAŞIM PROBLEMİ BULUNMAMAKTA OLUP SABAH 06.00 AKŞAM 19:20 ARASI HER SAAT ARAÇ BULMA İMKANI VARDIR.
Yerleşim Yeri : gölkaşı mah.gölkaşı cad.no:37/1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE UZAKLIK:12 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK:37 KM
Kontenjan Bilgileri : TÜM KONTENJANLARIMIZ ŞU AN İÇİN DOLU DURUMDADIR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :